infotgnjazz@gmail.com

Tgn Jazz

Programació de Jazz a Tarragona

TGN JAZZ et porta a Tarragona el jazz més fresc i actual en un espai immillorable. Un nou cicle de 5 concerts al petit Teatre el Magatzem on podràs gaudir de ben a prop de 5 clars exponents del jazz del segle XXI.

Obrirem el cicle amb la subtilesa de la pianista japonesa afincada a Nova York Eri Yamamoto, per donar pas al suggerent duo del Conrad Setó i la Lîla Urbano. I tancarà el cicle al març el brillant pianista menorquí Marco Mezquida.

Entremig, el grup Fronterazul i el saxofonista i cantaor de San Fernando Antonio Lizana aportaran l’alquímia i l’energia de la seva personal barreja de jazz i flamenc. 5 concerts molt especials, acuradament escollits pels amants de la bona música i del bon jazz.

No hay comentarios

Añade tu comentario